Friday, August 28, 2015

Raspuns pentru Simona Gherghe

Ce este fariseismul? Incercati va rog sa ii dati o definitie cat de cat umana.  Apoi va rog sa cititi mai departe, cu injuraturile sau aprobarile de rigoare.

Am fost putin deranjat de o postare a fostei prompteriste de stiri Simona Gherghe, care acum macelareste bunul simt si ia in varf de bocanc inteligenta multora dintre noi, prin Acces Direct (la prostie).
Blondina scrie cateva randuri, plina de amaraciune, ca prin Romania nu se construiesc autostrazi. Se lauda ca a fost in vacanta  in Franta ca a mancat bine, ca a platit taxe etc.  si odata intoarsa  de acolo a cuprins-o asa o scarba de drumurile romanesti  si isi da si ea seama ca avem doar doua autostrazi si ca la noi nu se implica nimeni.

Draga Simona ai incercat sa iti dai seama de ce nu se fac? Simplu, pentru ca oamenii au fost atat de indobitociti incat au uitat ca au drepturi, au uitat sa bage frica in oasele conducatorilor.

Draga Simona aici intrii si tu in rol. Esti parte a mizerificarii natiei noastre, esti parte a ingroparii culturii unui neam, esti parte din nucleul celor care incearca sa indobitoceasca populatia. Cu cat oamenii sunt mai prosti cu atat creste audienta la ceea ce tu numesti emisiune tv, iar altii numesc  groapa de gunoi televizata.

Nu este doar vina ta. Probabil ti-a fost greu sa te vezi expulzata de la stiri si trimisa sa faci si tu ceva, asa ca sa nu te concedieze. Ai acceptat. Ai in spate o echipa de producatori si de redactori care muncesc pentru un ban, dar care ar pleca maine din mizeria aceea daca ar avea o alta varianta.

Cred ca si tie iti este greu sa stii ca sunt atatia oameni care te urasc, sa stii ca pana si familia ta uraste ceea ce tu faci. Iti este greu sa stii ca asta iti este nivelul. Este greu sa stii ca emisiunea aceea are un public INCULT, iar in televiziune, in 90% din cazuri, emisiunea este asociata cu publicul.

Chiar daca iti este atat de greu, te rog sa te abtii, nu ai dreptul sa faci astfel de afirmatii. Esti parte a unui compromis, esti parte a unei relatii in care partenerii inseala fara remuscari, dar care seara in pat spun "te iubesc" ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Nu poti face asa ceva Simona, nu esti tu cea apta sa ne plangi de mila. Simona, asta nu este tara ta, asta este tara celor cu bun simt. De ce nu te muti tu in Franta? Noua celor cu bun simt ne esti antipatica si ne este rusine ca apari la tv.

Simona nu ai ce cauta la Viscri, acolo nu este publicul tau, acolo sunt oameni curati, oameni muncitori,  oameni cu credinta in Dumnezeu, nu in Puterea Banului.  Te rog sa nu le intinezi locurile cu prezenta energiilor tale murdare.  Acolo nu se mananca nici camembert si nici stridii. Acolo se mananca mult bun simt, iar tu s-ar putea sa te ineci cu el.

Pana la urma ce este fariseismul?
Noapte buna Simona, noapte buna in lumea ta.

------------------------------
Share it if you like it.

7 comments:

  1. bine punctat Costin, bine punctat....bine ar fi fost sa nu fie nevoie de o asemenea punere la punct...

    slava cerului ca nici chiar butonand in cautarea unor emisiuni la TV nu dau de Simona pentru ca la ora aia eu sunt inca la birou...dar nu toti sunt ca mine...
    din nefericire sunt mult prea multi cei care iau de bune mizeriile care apar in emisiunile ei sau ale lui Capatos, ale celui de la PRO Tv ca am uitat cum il cheama si nu sunt singurii...
    sa viziteze Muzeul Enescu nu s-ar duce, ca tot s-au implinit 134 de ani de la nasterea lui saptamana trecuta, biletul de intrare costa doar 6 lei...
    dar la timpenii care iti spala mintea da...asta stiu multi sa apecieze.
    pana nu vom invata sa apreciem ce avem bun si frumos, in trecut dar si in prezent, chiar si alea doua autostrazi, o sa ramanem ever "luminati" de "cultura" unor Simone...

    ReplyDelete
  2. Nu e o punere la punct, e doar o credinta.

    ReplyDelete
  3. O parere avizata ! Felicitari !

    ReplyDelete
  4. ea spune mai degraba gherlisme decat fariseisme,la fel c-a omoloaga ei de la digi 24,oana zamfir,care spune uneori shi zamfirisme.

    ReplyDelete
  5. Dar de ce îți pierzi timpul cu așa emisiune?!

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Thank you for sharing your profound wisdom, which can be summarized as "I agree. This Free Auto Clicker website saved me so much time and effort – it's a real productivity booster!

    ReplyDelete

Atacul cu idei :